توضیحات کامل :

بررسی هوای پاک با فناوری نانو در 32 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

مقدمه

هواي پاك با فن اوري نانو

نانو » فناوري امروز زندگي فردا 

توليد نيمه صنعتي قرصهاي برقگير نانو

كاهش دوز مصرفي داروهاي ضد سرطان

چه انتظاري بايد از نانوتكنولوژي داشت 

نانو تكنولوژي و صنعت خودرو

وضعيت ابتدايي

فناوري نانو؛ الزامي براي شركت‌هاي خودروسازي

سنتز آزمایشگاهی نانو الیاف 

توسعه تحقيقات و پيدايش مواد نانو ساختار 

استفاده از نانو ذرات اهن

نانو سريعترين موتور جهان

انقلاب نانو تکنولوژی

نانوتکنولوژي دنيا را نامرئي مي کند

تكنولوژي نانو

منافع نانوتکنولوژی چیست؟ 

قابلیتهای محتمل تکنیکی نانوتکنولوژی 

مدلسازی مولکولی و نانوتکنولوژی 

مدل ‌سازی خاک‌رس 

منابع و مأخذ 

 

قسمتی از متن

مقدمه
افزایش مشکل دی اکسید کربن در هوا یکی از مشکلات اساسی در سطح جهان است. اميد مي رود كه با استفاده از كشف منابع جديد روزي برسد كه از مصرف سوخت هاي فسيلي بي نياز شويم و در هوايي عاري از دي اكسيد كربن و انواع آلودگي ها تنفس كنيم.فناوري نانو از جمله فناوريهايي است كه به كمك حل اين مسئله آمده است و اين امكان را به وجود آورده است تا به سوي ساخت انرژيي ارزان تر و پاكيزه تر از سوخت هاي فسيلي نزديك شويم .

هواي پاك با فن اوري نانو
محققان در دانشگاه ملي اوك ريج موفق به ساخت نانوكريستالي شده اند كه ما را در داشتن هوايي پاك تر كمك مي كنند. نانوكريستال درست مانند يك كاتاليزور عمل مي كند، هنگامي كه دي اكسيد كربن هوا بر روي اين نانوكريستال كه داراي كادميوم، سيلينيوم و ايديوم است مي نشيند، يك الكترون به دي اكسيد كربن مي دهد تا در مجاورت ساير اجزاي دود واكنش نشان دهد و بي ضرر شود. اگر فيلترهاي متشكل از اين نانوكريستال ها را بتوان با قيمت مناسب تري ساخت و آنها را در دودكش ها نصب كرد مي توان تا حد زيادي از انتشار و خروج دي اكسيد كربن در هوا جلوگيري كرد . 
ذره معلق مضرر ديگري كه دانشمندان اميدوارند تا با استفاده از نانوكريستال بتوانند آنرا خنثي و يا از بين ببرند، بخار جيوه است. تجهيزاتي كه با زغال سنگ كار مي كنند از مهمترين عوامل توليد بخار جيوه و انتشار آن در هوا هستند. يك روش جلوگيري از انتشار جيوه، استفاده از نانوكريستال هاي اكسيد تيتانيوم است كه بخار جيوه را مي توانند به اكسيد جيوه جامد تبديل نمايند ...