توضیحات کامل :

پاورپوینت نقد و تحلیل ایستگاه اتوبوس در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

تاريخچه اتوبوسرانی در ايران

عوامل تاثيرگذار بر مجتمع هاي زيستي شهري و روستايي

شناخت اقليم ها

بررسي مباحث اقليمي

شناخت اقليم ها

معيارهاي انساني

فرآيند رفتار انساني

مرحله تعيين و تبيين اهداف

مرحله شناخت و تحليل

مطالعات ترافيك و حمل و نقل

انواع فضاهاي شهري وسلسله مراتب 

ايستگاههای اتوبوس

طراحی

ميدان ديد مناسب

دسترسی آسان

تسهيلات و راحتی

 

بخشی از متن

تاريخچه اتوبوسرانی در ايران

سیستم حمل و نقل در ایران، همگام با بسیاری از کشورهای مترقی دنیا شکل گرفت و البته عمده فعالیتهای اولیه در تهران متمرکز بود. 
بدنبال ایجاد راه آهن حضرت عبد العظیم توسط یک شرکت بلژیکی و راه اندازی ماشین دودی بین تهران و شهر ری، سیستم حمل و نقل عمومی با دو کارکرد تفریح و خدمات ایاب و ذهاب در محدوده بین شهری، کار خود را آغاز كرد.
در سال ۱۳۰۵ لایحه تاسیس شرکت های اتوبوسرانی خصوصی تصویب شد و در این ارتباط مجوز تاسیس به یک شرکت دانمارکی داده شد. مدتی پس از راه اندازی خطوط اتوبوسرانی در تهران و شمیران به دلیل کمبود درآمد، فعالیت این اتوبوسها متوقف شد.
به دنبال کودتای سوم اسفند رضاخانی، اتوبوس ها و خطوط اتوبوسرانی به تدریج گسترش یافت. در همین زمان تعدادی اتوبوس مدل زایس از شوروی خریداری شد و با حرکت آنها عملا" هشت خط اتوبوس در تهران راه اندازی شد.کرایه این اتوبوسها ۱۰ شاهی بود. در سال ۱۳۲۱ سهیلی نخست وزیر وقت مصوبه ای مبنی بر اجازه ایجاد شرکت های حمل و نقل شهری ارائه کرد. در سال ۱۳۲۳ یکی از بانک ها دستور گرفت تا تعدادی اتوبوس وارد کند. از ۵۰ دستگاه اتوبوس وارداتی مدل جدید ۳۰ دستگاه به تهران اختصاص داده شد...